Det svære liv

Denne side er for alle jer, der er forældre til børn, der har haft en svær start på livet eller hvor børnelivet har været eller er præget af indgribende og alvorlig sygdom. Jeg skriver her særligt om præmaturitet, om børn med medfødte sygdomme og tilkomne indgribende sygdomme. For jer, der har børn, der har været langtidspåvirket af smerter og stress. Bekymringstanker mv.

Med andre ord er det sider, som gerne skulle være en hjælp til jer, der oplever det svære barneliv og dermed også et påvirket familieliv. Det er sider, hvor jeg også gerne vil tage hånd om dig, som forældre og håbe, at du må få fokus på at huske dig selv.

Jeg er hjertebarnsmor. Min datter er født præmatur. Samtidig har min datter en hjerneskade, der skete under min graviditet og som i dag medfører Cerebral Parese grad 1. Jeg er også mor til mine to sønner. Jeg er gift og har været i samme parforhold siden 1995. Når livet bider, så er det sidste ikke en selvfølge og det kræver ekstra at holde sammen. Når livet bider, er det ikke kun det, at være mor til et barn med en svær start på livet, men summen af alt det, livet kan byde på, som ingen af os går fri af. Jeg minder mig selv om at være super stolt af mig selv og jeg vil gerne invitere dig til at minde dig om det samme! Lige nu. Klap dig selv på skulderen. Se tilbage på den rejse, du har været på og er på lige nu. Få øje på hvor stærk du er. Om du er far eller mor. Ret ryggen, løft panden, træk vejret dybt. Du er stærk! Du gør det godt! Du gør dit bedste!

Jeg har er i dag selvstændig erhvervsdrivende med Kranio Sakral Terapi og Børnesundhedsvejledning. Tidligere har jeg en baggrund som lærer. Jeg er opmærksom på at få “iltmasken på”, så jeg husker på mig selv og bliver fyldt op af energi. Det vil jeg også gerne dele ud af til inspiration for dig. Samtidig har vi som familie været gode til at få fællesoplevelser. Det handler ikke så meget om at bestige bjerge eller rejse jorden rundt – selv om det kunne være fantastisk! Mindre kan gøre det. Vigtigst har været at forsøge at være nærværende, være kærlige og opmærksomme og få fokus på at skabe fælles minder.

Jeg er ikke super fantastisk på sociale medier. Det indrømmer jeg gerne. Jeg ville gerne blive bedre. Har du overskud og mod på at være ambassadør for mig og fortælle andre, at jeg er her og brænder for at gøre en forskel, så vil jeg være dig meget taknemmelig.

Har du brug for at snakke med mig, kan du kontakte mig på 61673438.