KST/Børnesundhedsvejledning

Velkommen til til KST-Cordialis

KST og Børnesundhedsvejledning er en fantastisk kombination til gavn for alle de børnefamilier, der kommer her hver eneste uge – og det udgør fundamentet i min klinik, som jeg åbnede i 2015. Jeg har slet ikke tal på, hvor mange babyer, børn, voksne, unge og ældre, der er kommet til behandling i de mange år, jeg har været behandler. Tiden er fløjet afsted, og sådan er det jo, når man får lov at lave det, man brænder for.

Jeg brænder for at give en behandling, hvor du føler dig tryg, set, mødt og behandlet godt. Jeg sørger for at være veluddannet og arbejder med stor respekt for dig. Jeg har et dygtigt netværk, som jeg trækker på, så jeg kan sikre mig, at du bliver taget alvorligt og får bedste hjælp til dig og dit barn.

HVAD BETYDER DET FOR DIG, AT JEG ER RAB-REGISTRERET?

Jeg er RAB-registreret behandler. Det stiller uddannelsesmæssige krav til mig og det giver dig som bruger af alternativ behandling en bedre mulighed for at kunne identificere alternative behandlere, der opfylder en række faglige og uddannelsesmæssige krav, idet de registrerede alternative behandlere får en eneret til at benytte titlen registreret alternativ behandler (RAB).

For at blive RAB registreret skal man mindst kunne dokumentere, 660 timer indenfor følgende:

  • 250 timer/(lektioner) i Kranio-Sakral Terapi (kræver eksamen)
  • 200 timer/(lektioner) fysiologi og anatomi (kræver eksamen)
  • 100 timer/(lektioner) sygdomslære (kræver eksamen)
  • 50 timer/(lektioner) psykologi på minimum C niveau.
  • 50 timer/(lektioner) med introduktion til andre alternative behandlingsformer 
  • 10 timer/(lektioner) klinikvejledning/klientbehandling og basal sundhedslovgivning, herunder autorisationslovens bestemmelser om forbeholdt virksomhed og lægelovens øvrige kvaksalveribestemmelser 

Dette er grundlæggende uddannelse, som jeg har videreuddannet mig ud fra i snart 10 år. Jeg har løbende dygtiggjort mig i Kranio Sakral Terapi, bindevævsmassage, behandling af stramt tungebånd, hjælp til børn med særlige behov, biodynamisk kst mv.

Senest er jeg uddannet og certificeret Børnesundhedsvejleder v. sundhedsplejerske Anette Straadt m.fl. Under mit CV kan du læse meget mere om min uddannelsesbaggrund og løbende følge med i, hvad jeg dygtiggør mig i til gavn for dig. Jeg brænder for at gøre en forskel for de mennesker, jeg er sat i blandt.

Nu vil jeg invitere dig til at læse med på de sider, du finder relevante for netop dig. Har du brug for at snakke med mig eller skrive til mig, er du meget velkommen til det.

KONTAKT

Du kan ringe til mig på 61673438 i klinikkens åbningstid. Alternativt – skriv en besked til mig med dit navn og årsag til henvendelse, så kontakter jeg dig hurtigst muligt. Når jeg behandler, er min telefon på lydløs.
Du kan også skrive til mig på kd.kooltuoobfsctd@silaidroc-tsk Vigtigt! Det er ikke sikker mail, så undlad CPR og personfølsomme oplysninger.

MØDREGRUPPER

Jeg tager gerne på besøg i din mødregruppe / legegruppe i Holstebro og opland.

Jeg kan bookes for 2 timer. Her kan vi tale om det, der fylder hos jer. Det kunne være:

amning/MMS, søvn, ernæring og trivsel, “morskab”, fordøjelses- maveproblemer, hvordan I kan styrke jeres barn til stærkt immunforsvar – alt hvad der ligger indenfor min Børnesundhedsfaglige uddannelse.

Derudover tilbyder jeg babytjek, hvor jeg går baby igennem for spændinger og låsninger ovenpå fødslen, som kan være årsagen til de udfordringer, I måtte have med baby. Egentlig babybehandling foregår i klinikken. Det kræver fuldt fokus, nærhed og ro omkring dig og din baby.

PRIS: 250 kr pr baby/barn ved minimum 4 børn.

Kørselstillæg ved mødregruppebesøg udenfor Holstebro+10 km.

Er mødregruppebesøg noget for jer? Send sms til 61673438