Mor-tid og Far-tid

Når spændingen slipper er det en befrielse.

Husk på dig selv! Det er så vigtigt som både mor og far. Har vi børn, går tiden og fokus meget til dem – og selvfølgelig er det sådan. Vi vil det bedste for dem og vi er optaget af, at de skal have det godt. Tit betyder det, at vi selv kommer i 2., 3., 4., 5. række. Jeg vil gerne sætte fokus på DIG!

KST er en kærlighedsgave til mor og far, der har dårlig nattesøvn og en lille junior på armen – såvel som til småbørnsforældre, der har travlt og har nok at tænke på, men som ofte glemmer sig selv. Til teenageforældrene som genoplever natteroderi og har dårlig søvn. Så er KST også bare en gave til dig, der har kæbespændinger, spændingshovedpine eller migræneanfald. Som er træt og “hængt” og trænger til “mor-tid” eller “far-tid”. Som vil give sig selv en gave .. et frikvarter til at få ro på. Fokus på sig selv – uden nogen der råber: “fa-ar kooooom nu!” eller “Mor, nettet er F….g dårligt! Sig til far, at han F…. skal købe noget nyt netværk!” ( nåh, ja, jeg deler bare ud af egne erfaringer)

Du har så meget fortjent at få gået kroppen igennem og få tid til dig selv. En times selvkærlighed og omsorg.

KST løsner spændinger og giver ro til kroppen. Samtidig afbalancerer det nervesystemet, så du får taget hånd om stress-symptomer og jeg kan hjælpe dig med eks. hovedpiner, kæbe-nakkespændinger, ømme skuldre og ryg.

Her er DU i fokus. Her er DU den vigtigste. Her får DU lov at modtage behandling. At DU tager vare på dig er at tage vare på dine børn, for er du træt og har spændinger, er stresset og sover dårligt, så påvirker det både kone og kæreste og børn – men mest af alt vil jeg bare gerne sige: Du har SÅ meget fortjent at have det godt.

Du får et fortroligt rum til at fortælle, hvad der fylder og kan være udfordrende, og jeg kan hjælpe dig til at blive mere opmærksom på din krop, og hvordan den har det. Dertil hvad du kan gøre for at hente mere energi og overskud. Være mere nænsom, klog og kærlig imod dig selv. Sundhedsvejledning hører med, når det er relevant.

Hjertelyd på fars bryst. Du er så vigtig, far!