Behandlingsformer

Biomekanisk Kranio Sakral Terapi (KST)

Kranio Sakral Terapi er en nænsom, præcis og effektiv behandlingsmetode som er specialdesignet til at optimere nervesystemet. Når spændinger frigøres med en påvirkning af vævet med 5 grams tryk, forbedres flowet af cerebrospinalvæske igennem hele det kranio-sakrale system – dvs. i hjernen og ned igennem rygsøjlen til dit haleben. Dette har indflydelse på hele kroppens funktion og dit velbefindende.

Jeg er eksamineret og RAB-registreret Kranio Sakral Terapeut

Læs mere om Biomekanisk Kranio Sakral Terapi (KST)

En fjer og sten balancerer

Biodynamisk Kranio Sakral Terapi (Biodynamic KST)

En fantastisk behandlingsform som bringer ro og balance i nervesystemet med stor effekt på hele kroppen. Den bedste behandlingsform til chok/traumer, smertelindring ved kroniske smerter og sygdom, som led i smertehåndtering og til behandling af stress, uro, angst og depression hos både børn og voksne.

Jeg er certificeret og RAB-registreret Biodynamic Kranio Sakral Terapeut

Læs mere om Biodynamisk Kranio Sakral Terapi (Biodynamic KST)

Hænder der behandler ryg

Bindevævsmassage (Rosenberg teknik)

Bindevævsmassage bygger på teknikker til at rette kroppen op udviklet af Stanley Rosenberg.

Massagen udføres på triggerpunkter, akupunkturpunkter og meridianer. En behagelig og præcis behandlingsform, som på en gang påvirker nervesystemet, musklerne og bindevævet. Med fokus på forbedring af din kropsholdning opnås øget fleksibilitet og forbedret vejrtrækning. Det er desuden godt til blandt andet arvævsbehandling, muskelspændinger og skævheder i muskelskelet systemet.

Jeg er eksamineret og RAB-registreret Kranio Sakral Terapeut